با گسترش روزافزون دانش و فناوری، «عصر صنعت» به تدریج جای خود را به «عصر دانش» داده است و «اقتصاد دانش‌بنیان» نیز جای «اقتصاد منبع‌بنیان» را گرفته است. گرچه شاید تا همین چند سال پیش منابع طبیعی همچون نفت، جنگل یا دریا می‌توانستند نقش چشمگیری در توسعه اقتصادی کشورها ایفا کنند، اینک اما توانایی توسعه دانش و فناوری‌های پیشرفته است که اقتصاد کشورها را پیش می‌برد، به‌طوریکه بر اساس نظریه جدید رشد، با افزایش سرمایه‌گذاری روی پژوهش و فناوری می‌توان نرخ رشد اقتصادی کشورها را به‌طور مستمر افزایش داد.
اما قطعا موتور توسعه اقتصاد دانش‌بنیان را کسب‌وکارهای دانشی و فناورانه تشکیل می‌دهند که در حوزه‌های مختلف، از سلامت و دفاع گرفته تا کشاورزی و محیط‌زیست، به طراحی، توسعه و تولید انواع محصولات و خدمات فناورانه مشغولند. با توسعه این کسب‌وکارها، محصولات و خدمات سنتی و به‌تبع آن، مشاغل قدیمی به‌طور پیوسته .


کار آفرینی توسعه ,کشورها ,اقتصاد ,خدمات ,فناوری ,فناورانه ,کشورها را ,و خدمات ,دانش و ,محصولات و ,اقتصادی کشورهامنبع

اقتصاد دانش بنیان باید مهمترین برنامه توسعه و پیشرفت کشور باشد

سعری در مورد کار افرینی

کسب و کار از منظر قرآن و احادیث برگرفته از وبلاگ کارخانه تبدیل فکر به ثروت

اهمیت توجه به زیست‌بوم کارآفرینی نوآورانه

از ایده‌های محققان حمایت می‌شود

مسیر توسعه اکوسیستم فناوری و نوآوری کشور

مسئولان برای ایجاد اشتغال شب و روز نشناسند

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دنیای کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. بتن ریزی کف همه چی رهگذر اجاره انواع ماشین عروس لوکس تخفیف دونی استخر بلیط کتسات طراحی سایت و طراحی فروشگاه اینترنتی خرید بهترین صندوق فروشگاهی